O kolačićima (tzv. “cookies”) i kako se koriste
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
V Redu
Zvezda baby kalendara » Pravilnik
PRAVILNIK
Danu media d.o.o. Beograd, Jedrenska 2A/9, 11000 Beograd (organizator), pod sponzorstvom JOHNSON`S® baby (u daljem tekstu sponzor) između 16.10.2020. i 25.12.2020. na portalu www.ringeraja.rs priređuju takmičenje "Zvezda baby kalendara za 2021. godinu".

1. Kako se prijaviti?

Izaberite omiljenu fotografiju Vašeg malog sunca u pripremi, za vreme ili nakon kupanja, (Pročitajte o karakteristikama fotografije pod brojem 2 ovog Pravilnika) i prijavite se putem stranice https://zvezda-baby-kalendara-2021.ringeraja.rs/prijava, zajedno sa sledećim zahtevanim podacima:

  • Ime deteta sa slike
  • Broj godina (od 0 do 5 g)
  • e-mail (roditelja)
  • Ne zaboravite na fotografiju! Fotografiju uploadujete putem stranice za prijavu

Biće prihvaćene samo prijave koje sadrže sve tražene podatke.
Fotografije možete slati od 16.10.2020. do 29.11.2020.

Fotografija će u roku od 24 h (od slanja fotografije) biti online u galeriji fotografija. Ako se fotografija nakon 24 h nije našla u galeriji, roditelji treba da provere svoj mail jer možda postoji obaveštenje organizatora o nekoj nepravilnosti koja se može izmeniti.
Mail organizatora: babykalendar.rs@ringeraja.rs

2. Karakteristike fotografije

Nije poželjno da fotografija pokazuje previše golišavosti Vaše bebe, posebno nisu dozvoljene fotografije gde se vide genitalije.

Primer pravilne fotografije: vidi se samo glava sa mokrom kosicom i penom od šampona, sušenje ili češljanje kosice dok je dete umotano u peškir ili adekvatan odevni predmet, ili dete u kadici s’tim da je veći deo tela Vašeg deteta potpuno zaklonjen, ili igra Vašeg mališana pre ili posle kupanja, simpatičan osmeh, pogled ili neka suzica za vreme kupanja, ili možda samo neka neodoljiva poza samo za vas (i nas :)), neumorno pranje rukica sa puno nežnog sapuna i slično.

Nije dozvoljeno da se na fotografiji nalazi proizvod, logo ili natpis koji na bilo koji način konkuriše JOHNSON'S® baby proizvodima.

Fotografije treba da zadovoljavaju određen kvalitet, slikane fotoaparatom ili mobilnim aparatom, sa minimalnom veličinom fajla 3 MB (ali neka ne bude veći od 10 MB) i minimalne širine 1600 px radi mogućnosti korišćenja fotografije u štampi kalendara.

Fotografije trebaju da budu u boji i bez stilskih dodataka (u smislu nalepnica, smajlija) i potrebno je da nisu objavljivane u drugim medijima.

3. Takmičenje

Članovi i posetioci portala www.ringeraja.rs će biti u mogućnosti da svojim glasovima (klikom na dugme Glasaj) odaberu 100 najsimpatičnijih fotografija od 11.11.2020. do 3.12.2020. godine u 22h. Od tih 100 fotografija komisija će odabrati 12 fotografija (od 4.12. do 6.12.2020.) po jednu za svaki mesec u godini. A svih 100 najsimpatičnijih fotografija biće prikazano na stranici www.ringeraja.rs.

Roditelji opcijom Share ili Like (ispod fotografije) mogu pozivati svoje prijatelje da podrže njihovog mališana (ali se broj lajkova ne ubraja u broj glasova).

4. Ko može učestvovati?

Svako ko pošalje sve tražene podatke i fotografiju svog deteta uzrasta od 0 do 5 godina a koja zadovoljava tražene kriterijume za takmičenje, opisane u karakteristikama fotografije, osim zaposlenih kod organizatora i sponzora i članova njihovih užih porodica. Učestvovanje se ne uslovljava članstvom na portalu www.ringeraja.rs.

Budući da se bira 12 beba, pravo učestvovanja imaju rezidenti / državljani Srbije i Crne Gore.

5. Objava rezultata

Svaka od 12 odabranih fotografija će biti predstavljena i na portalu www.ringeraja.rs, svakog dana po jedna fotografija od 7.12.2020. do 18.12.2020. Svih 12 izabranih takmičara će biti obavešteni da su odabrani za kalendar najkasnije do 18.12.2020.

6. Izjava o privatnosti

Svi učesnici u takmičenju slanjem fotografije potvrđuju da u potpunosti prihvataju uslove ovog takmičenja i da su informacije koje šalju tačne i istinite. Takođe, garantuju da imaju sva prava za objavu i korišćenje poslate fotografije i da dozvoljavaju upotrebu iste u štampi i distribuciji "Zvezda baby kalendara za 2021. godinu".

Organizator takmičenja sve lične podatke koji se dobiju od učesnika, štiti u skladu sa propisima kojima se uređuje zaštita ličnih podataka. Organizator lične informacije dobijene od učesnika sme koristiti isključivo u svrhe za koje su dobijene, kao i za slanje informativnog i propagandnog materijala (elektronskom poštom i običnom poštom).

Učesnici čije fotografije budu izabrane dozvoljavaju organizatoru objavljivanje ličnih podataka deteta (ime, godine i grad) u medijima i na internetu, u obaveštenjima o rezultatima i u svrhu promocije takmičenja.

7. Uslovi za učestvovanje u takmičenju

Pravila i opšti uslovi takmičenja su dostupni na web portalu www.ringeraja.rs. Organizator može promeniti pravila takmičenja, o kojima će učesnici biti obavešteni na web portalu www.ringeraja.rs. Učesnici u takmičenju su upoznati sa pravilima i uslovima i obavezuju se da će ih poštovati.

Pošalji prijavu OVDE kako bi tvoje dete postalo Zvezda baby kalendara » »

Beograd 16.10.2020.
Tražimo 12 Zvezda baby kalendara za 2021. godinu
Posalji Fotografiju